Monday, February 28, 2011

26 it is!


yeay!! so the confirm date is on 26 March baybee!
I cant wait for this day to come :)
hehe terlalu teruja untuk di share kan...ok bye!

let's put a smile on my face

Last week I went to One Utama and bought something for myself...

1. Rm10 cotton on bra
2. Rm10 cotton on thong
3. Rm15 cotton on bag
4. Rm99.90 Pull & Bear shirt
5. Rm49.90 Forever 21 long shirt
6. Rm2.50 charm heart bracelet 2X
7. Rm 49.90 Forever 21 purse.

banyak kan.... :)


Thursday, February 24, 2011

Blank

hari ni takda apa apa kemahuan di dalam hati..
ape yang aku cakap adalah yang terkeluar dari naluri...
sejak dari mula aku selalu sebegini...
jalan jalan sendiri mencari inspirasi...
entah kemana pun tidak ku pasti..
janji happy selalu seperti permaisuri :)



random krepppp...

Wednesday, February 23, 2011

my wishlist for this month

casio watch
killer heels...but not this one laa

nak handphone baru!

ok so now..im the only one yang takde handphone sendiri..kesian..
guna saki baki org je..huhu
my sister just got a super galaxy tab..and my mom just got a brand new iPhone4..
this is not fair! arggghhh..

me want this!! - HTC desire HD

Yawn

Haih penatnya kene bangun pagi2..
malas gile..
tak mengeliat lagi dah kene keluar..
rase mcm nak tido balik..
tapi tak boleh..
jadi untuk mengelakkan kengantokkan
tulis blog la jawabnye..
tp taktau nak cakap ape pun..
main tulis je ape yg keluar dari minda


sekian....

Tuesday, February 22, 2011

like3

I FANCY GLOW IN THE DARK

List for this saturday

nak beli bra baru yg tomei2 camni..hehe

a set of outfits..camni

FULLSTOP!

Flawless speechless Dresses

This is the dress that i want to wear for my wedding day..
cantik gila! tapi kat malaysia ni kalau pakai cengini macam veryyy-the-overr..kalau buat kat hotel boleyla..
tp budget nak besau pulak an?


Sekarang ni tgh nak pk kat mane nak cari barangan tunang...rilex je..
biase la melayu last2 minute baru nak buat :p 


This saturday nak kelua jalan2 shopping barang idaman..bra satu baju satu seluar satu :) dah lame tak shopping hehe...weeeee




Calo!

Monday, February 21, 2011

mission accomplished

yeay!! at last dapat jugak meng-customize blog yang dah berhabuk ni..comel tak backgound?? weehee...tomei an?? an? i took that picture from weheartit.com...check it out.. (http://weheartit.com/anifadhliah
u can search any kind of pictures there.. cool kan? :) To my followers,there will be an upcoming stories...terhangat dipasaran..haha takdelah...Pastu kan..I nak upload my wishlist for the engagement :p
ok taktau nak cakap apedah...bye :) 


random crap : adorable???
fux yeah!

Bought!

last week dah beli dua barang untuk hantaran iaitu miyak wangi :) yeay
polo no.3 for him

body shop dreams EDP for me
cincin baru booked je...so next week pergi ambil..weeee!! nak tgk????

cantik an?? an??

ok pasni nak kene cari gubahan untuk hantaran...my theme is gold..any idea??

cantik!


Thursday, February 17, 2011

Hari ini

Hari ini saye bangun pagi.
Hari ini saye jage kedai.
Hari ini saye tak makan nasi.
Hari ini saye nak berjimba.
Hari ini saye rindu dia.
Hari ini saye tulis blog.
Hari ini saye dengar lagu.
Hari ini saye happy :)